Diplomceremoni på slottet

Då har man varit i stockholm i två dagar så är väl dag för en uppdatering av bloggen nu. :)
Allt har verkligen gått i ett, så har knappt haft tid att sitta ner vid datorn förrän nu, sitter nu hemma hos carro i Jakobsberg och väntar på att just hon ska komma hem från jobbet. Vilket väntas om en halvtimme ca. Så fram tills dess ska jag roa mig lite till. Vilket nog inte ska vara så svårt. Har lite jobbsökande att göra och så borde ta tag i det snart.

Men först en summering av dessa dagar.

I onsdags åkte jag upp hit och landade i stockholm vid sex tiden. sen blev det till att köpa sl kort och därefter åka till st eriksplan för att möta upp carro. Gick ju bra det, förutom att carro förvirrade till det lite så att jag gick ut vid fel uppgång.. Men var bara till att lokalisera sig lite och sedan gå och möta upp carro längs gatan istället. Sedan blev det pendeltåg ut till Jakobsberg och lite middag och film på kvällen.

Igår var det till att gå upp vid kvart över sex (min tidigaste uppstigning på länge) för att sedan åka in till stockholm och gamla stan för att möta upp resten av gänget på pontus by the sea vid åtta-tiden. Kändes hel konstigt, nästan som att man skulle på en skolavslutning back in the days.. alla fint uppklädda och god frukost och härlig stämning. Blev lite minglande med vänner och mentorer innan vi i samlad trupp skulle bege oss till kungliga slottet. Sedan var det lite väntande innan alla hade tagit sig igenom och in på slottets inre borggård och sedan in till bernadotte biblioteket.
Så kom carro och det blev tid för mat istället.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0