Gbg

Hemma efter några dagar i Göteborg med familjen. Åkte upp i onsdags och kom hem igår. Kör på minisemestrar denna sommaren innan det blir storläger i två veckor från och med söndag. I Göteborg blev det shopping, besök i botaniska trädgården, åktur med paddan, gående längs hamnen och självklart Liseberg. Blev även en runda till Gekås i Ullared för ännu mer shopping. Så kom hem med en del mer än vad jag hade med mig upp. Men så ska det vara. :)

Idag har jag varit på jobbet igen i några timmar och sen blev det hem för att börja skriva packlista till WSJ. Närmar sig ju nu och därmed är det en del som ska införskaffas samt planeras för att allt som jag behöver med mig kommer med och att jag inte missar något väsentligt. Visst har ju inte allt för långt hem om jag skulle missa nåt, men ändå.

Imorgon ska jag däremot inte packa utan istället ta mig till Åhus för att fixa lite till och kolla in nya terassen hos mamma o pappa. De håller på att bygga om och nu är terassen klar, så måste kolla in hur den blev. :)Nattbild från Prag


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0