Lördag

Löste sig med översvämningen i tvättstugan igår, så fick allt tvättat. Dock inte allt torrt innan tvätt o torktiden var slut, så hänger lite tvätt här i vardagsrummet nu.

Igårkväll blev det en skön ensam kväll hemma. Behöver det ibland. Åt god mat: lax, färsk potatis, ananassås o sallad. Mmm klar favorit! Och sen lyxade jag till det med chips och vattenmelon till filmen En prinsessas dagbok. Fick även lite tid över och laddade upp en del bilder på facebook. Från sådär första halvan av 2011. Som sagt bättre sent än aldrig! =)


Har förresten fått mitt första buzzadorpaket från Buzzador innehållandes Dove intensivbalsam. Har inte hunnit testa det själv än, men kommer med ett omdöme så fort jag gjort det. Ska även ta med mina prover (50 ml) till lägret och dela ut några där. Men är det någon av er som läser min blogg och vill testa balsamet, så meddela mig så kan jag ge/ skicka ett till dig. (Beroende på om jag kan komma förbi och lämna det direkt till dig eller inte.)

Och är det någon som skulle vilja bli buzzador så kan man blir det om man följer den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är sannaanna): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=sannaanna

Nu ska jag ta och dricka upp min cappuccino och fixa mig i ordning. Sen blir det en promenad till stan för att fixa lite till min packning för lägret. Och sen ska jag packa. Åker till Åhus imorgon förmiddag, så vill helst ha packat det mesta idag.


Kommentarer
Johanna

Oh, det har jag hört talas om, och vill absolut testa. Om du kommer förbi Karlstad? Hehe annars betalar jag givetvis frakten! :)Allt bra annars?Kram Johanna

2011-07-25 @ 12:00:08
URL: http://jejkej.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0