Fredag

Gårdagens ledaravslutning var härlig och skön med riktigt god mat. Grillspett med allt möjligt på (fläskfile, korv, bacon, smålök, champinjoner, squash, paprika, tomater) + majskorvar, nypotatis och god vitlökssås. Mmm. :) Så gott! Planerade även hösten med uppstartshajk, rekrytering m.m. Tror det blir en bra höst, som vanligt! =)

Idag har vi äntligen fått bredbandet installerat. Tog sin lilla tid.. att ha en tekniker som ska komma kan vara sjukt irriterande. Speciellt när de ringer från okänt nr och endast en gång. Hur lätt är det att passa sin mobil hela tiden för att man inte ska missa deras samtal. Men nu en o en halv månad senare så är det äntligen klart och fungerande. Nu ska vi bara få hemtelefonen att fungera med... ska tydligen aktiveras den med och det verkar inte gå med en trådlös telefon, så får väl låna en vanlig av någon. Gosh, alltid ska det vara nåt som strular.

Ska fundera ut vad man ska äta ikväll med, har pratat om att kanske grilla. Men J har inte hört av sig om han skulle ut o after worka med sina kollegor eller inte, så vet ju inte om han kommer hem vid halv fem eller senare.. Får väl sms:a och kolla hur det blir.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0