Tisdag

Halvligger i sängen hemma hos föräldrarna och ska snart sova. Men tänkte först uppdatera lite här.

Har varit en intensiv dag idag med fem samtal under en timme mellan tio över nio och tio över tio imorse, varav två var intervjuer. Det ni! Och två samtal resulterade i två platsintervjuer jag ska göra imorgon plus den ena intervjun var för ett uppdrag jag sökt inom scouterna. Får se om jag blir antagen. Kan ju gå vägen om mina referenser gav bra ord för mig. Fast det antar jag. :) Sen platsintervjuerna får vi se hur det går imorgon. Men den ena känner jag mer positivt för än den andra kan jag ju säga. Kan jag ha chans till ett heltid jobb tar jag hellre det än ett sommarjobb på pendlingsavstånd. Men får se hur det går.

Ikväll har jag varit på scouterna där vi hade norgemöte, dock var mina scouter väldigt frånvarande, endast 2 där, men vi lånade in de blivande utmanarna så fick de lite kul också. Frågesport om norge, norsk kareoke och tårta i norska flaggans färger var kvällens innehåll.

Men nu var det dags för att sova, så att jag orkar köra till och från malmö imorgon. Har styrelsemöte imorgon kväll så måste tillbaks till åhus efter min sista intervju.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0