lite tankar

Läste precis ett blogginlägg på en gravid väns blogg om att många som hon känner bara lite lätt vill komma fram och lägga handen på hennes mage.. Och det fick mig att börja fundera, själv skulle jag aldrig få för mig (inte vad jag anser just nu iaf) och gå fram och lägga handen på en persons gravida mage om jag inte känner personen i fråga väldigt väl (läs, var en av mina närmsta vänner). Det känns ju helskumt om man ska få lov att känna på varje persons gravida mage bara för att det är en som är gravid. Fast kan anta att det är en annan känsla när man har varit gravid och ser någon annan som är gravid. Eller?

Har precis till antagligen min pojkväns förtret bestämt att jag ska på planeringsträffen med camp-in-camp i helgen. Han ska ändå spela fotboll med sin gamla korridor på lördag och eftersom jag inte har så mycket till övers för fotboll så passar det mig bättre att åka på planeringsträff och försöka ladda för att kunna åka på lägret i sommar.


Annars är mest mina tankar just nu hos pappa som ligger på sjukhuset sedan i måndagskväll då mamma fick köra in honom efter han haft lite svårt för att andas och fått råd av hans företagsläkare att åka in till akuten. Vilket var bra, då det visade sig att han har fått vatten i lungorna och var på väg att få en hjärtinfarkt.. skrämmande. Svårt att förstå att det är ens pappa det handlar om. Han som annars är helt frisk liksom. Men överansträngning är aldrig bra.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0