Planeringshelg och bio.

Helgen har som vanligt flugit förbi känns det som. Fast så har det varit en ganska händelserik helg. I lördags gick jag upp halv åtta för att en timme senare köra iväg mot Höör och Göransborg för planning team möte med Camp-in-Camp. Sen var det informationsmöten och planeringsmöten i stor grupp och små grupper och mat omvartannat under hela dagen. En mycket givande dag och kände mig verkligen triggad för att komma tillbaka till planeringen för lägret och att åka på lägret nu. Har en del kvar att jobba med för att få fullt flyt med allt på lägret men det är ju det som är spännande och utmaningen. :)

På kvällen när jag väl kommit hem efter en körning hem i fullt regnoväder, så blev det bänkande i soffan med J och eurovision på tv. Väldigt spännande röstningsomgång och kul för sverige att hamna på 3:e plats. De låg ju i toppen under hela röstningen även fast de endast fick en tolva.

I söndags blev det lite fixande här hemma, upp på vinden med de sista flyttlådorna (!), slänga lite och få undan lite annat, så nu ser man äntligen golvet i resten av vardagsrummet. Sålde även mitt sängbord, som var sjukt lättsålt till skillnad från sängen. Nån som vill köpa en 120 säng, eller vet någon annan som vill köpa en säng.. Säg till mig!!

På kvällen körde vi sedan till Lund för att gå på bio med J:s gamla korridor. Såg Thor i 3D, helt okej film, fast 3D var det inte så mycket av. Kunde varit mer om man säger så. Men helt klart sevärd, enligt min mening, dock inte så djup film. Var snarare en film där de ville ha in så mycket som möjligt än att istället gå in på djupet i vissa delar.  


Idag är det jobbsökande som mest varit i fokus, haft en telefonintervju och sökt 3 jobb, varav två har jag blivit rekommenderad. Så hoppas att jag kan komma någon vart med något av dem.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0