Finland och scouting

Jag är hemma igen.. eller kom hem i söndagskväll men då var jag trött och sliten efter en lång dag och ville mest mysa med J som jag inte hade sett sen i tisdagskväll.. Och igår var det fullt upp med tvättande och sen iväg till Maxi på kvällen för att handla och sen allt annat som skulle att göras. Har fullt upp de närmsta två veckorna så måste prioritera lite i vad som kommer i första hand och andra hand och bloggen hamnar just nu i andra hand.

Hur som så åkte jag till Finland i torsdags eftermiddag och när jag väl hade landat och tagit mig in till helsingfors så blev det till att leta upp vandrarhemmet och sen byta om lite snabbt för att däreftet leta upp scouternas högkvarter, center eller vad det kallas (eller i alla fall deras kontorsbyggnad i helsingfors) vilket var lättare än att hitta vandrarhemmet. Sen blev det ut på helsingfors gator och ta spårvagnen ner till city för lite gathering på en bar. Trevlig kväll som bådade gått för en bra helg. :)
På fredagen hade vi lite info på scoutcentret på förmiddagen inkl lite lekar och en promenad till nåt konstverk som är väldig berömt (bilder kommer), och sen på eftermiddagen blev vi upphämtade med buss för att åka till Evo (Tavastehus på svenska), byn där lägret kommer vara nästa sommar. Spenderade sedan hela helgen där och i omnejderna och hade en mycket bra helg.

Nu ska jag bege mig mot åhus för scoutmöte och packande inför vårlägret. Är ju kristihimmelfärds i helgen vilket innebär scoutläger. Så blir ännu en scouthelg för min del. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0