Onsdag - tvättande

Har precis sett på ett helt fantastiskt Greys avsnitt. Innehållandes en massa musik och sång.. I Like!
Annars spenderas kvällen med att åka mellan källaren och lägenheten då vi har tvätt-tid ikväll. Men efetrsom J behagar vara på kick-off med jobbet så får jag själv sköta tvättandet. Smått segt, men snart klar, väntar bara på att allt ska bli torrt nu. Under tiden gottar jag mig i smör och honungs stekta bananer. Perfekt att göra när man har bananer som har blivit alldeles för gamla och nästan borde kastas.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Vaknade vid elva... fullkomligt utsövd efter 10 timmars sömn.. fattar dock inte hur jag kan sova så länge. Känns ju som att jag borde sovit ut ordentligt nu. Men tydligen inte. Imorgon blir det till att föröska gå upp lite tidigare och ut och springa lite istället. Måste komma igång ordentligt nu, så jag kan förbättra min tid från förra året i blodomloppet sen i slutet på maj.

Skulle egentligen bokat restresa för nästa vecka med karin idag med, men det blev ändrade planer då hon nog inte kan ta sig ledig på måndagmorgon. Så verkar som att vi får vänta några veckor med vår semester. Lite synd, för jag var taggad för ut o resa nu..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0