Jordanien

Så är man igång med jobbat igen efter semestern och nu tredje dagen är jag äntligen ikapp igen. Tog sin lilla tid att komma tillbaka i vardagslunket igen. 

Jordanien var helt fantastiskt, härligt och underbart. Och riktigt fint.. hade förutfattade meningar om att det skulle vara som kenya, hälften som inte fungerar och sopor och skitigt överallt.. men det var det inte. Eller visst på sina ställen så fungerade inte spolningen på toaletterna. På alla turist ställen (i Petra) stod de och delade ut papper på toaletterna och det var ganska skärpigt här och där men det var ändå inte alls som i Kenya. Så blev mycket positivt överraskad. Hotellet var riktigt fint, som på bilderna och typ sprillans nytt. Hela Tala Bay där vi bodde började byggas först 2006 och vårt hotell invigdes 2009, så var två år gammalt exakt på dagen när vi åkte hem i lördags.
Blev lite utflykter under veckan blandat med att hänga vid poolen på hotellet.

På första utflykten till Petra träffade vi dessutom två tjejer som var riktigt härliga, och som vi dessutom sedan upptäckte att vi bodde på samma hotell som så hängde lite med dem då och då, och hamnade även sen på ytterligare en utflykt ihop där vi hängde ihop. Gjorde det lite roligare och gjorde framförallt att man inte tröttande på att umgås med så konstant med endast 5 andra personer hela veckan som det funnits risk till annars.

Kommer lite mer inlägg med bilder sen men några blir det här med. 

Petra - nån som känner igen skattkammaren från Indiana Jones - och det sista korståget kanske..

Utsikt från solstolen mot hotellet.


En kryddaffär med lite annat blandat med världens härligaste ägare.

Utflykt till Wadi Rum- ännu ett verk på UNESCOs lista.


Kommentarer
Alexandra - mamma till Leia

Åh va fina bilder. Mina svärisar har sagt att de ska bjuda oss på en resa när de fyller 60. Ska lägga fram Jordanien förslaget ;)

2011-11-20 @ 19:28:07
URL: http://triquetra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0