energi

All energi har nog gått ur mig sen jag fixade en massa i tisdags.. för sen dess har jag inte haft någon ork eller lust alls att göra något hushållsaktigt här hemma. Men hoppas på att energin återkommer i helgen och sen borde jag få mer energi när jag kommer igång med träningen igen.. ska komma igång denna månaden, typ kanske i nästa vecka! Måste komma igång så det kan komma in i vecko-rutinerna. Hade varit underbart! :)

Har precis börjat morgonen med att kolla på fredriksdagsteaterns revy som gick i repris sen igår då jag missade för att J skulle kolla på sportens årskrönika. En ganska bra start på dagen och nu ska jag försöka få igång J lite så vi kan ta oss ut och iväg. Är ju jättefint väder idag.. till skillnad från resten av veckan som har varit mulen, regnig och blåsig. Så det är ju inte för inte som man vill ut och njuta lite av det fina vädret. Måste även städa här hemma då vi på söndag blir kattvakter i två veckor och då vill jag iallafall inte ha en massa småsaker liggandes framme.


Ännu en bild på oss från nyår, mindre bra på J dock som ser ganska så full ut. Men så är bilden tagen nån gång efter halv ett.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0