Flyttade

I fredags hade vi tillträdet till vår lägenhet och igår gick flyttlasset med hjälp av tobbe, mackan och charlotte, så nu är vi inflyttade på vår nya adress. :) Känns mycket bra. Sovrummet är i ordning, köket börjar bli klart, sen är det bara hall, badrum och extra rummet kvar att få i ordning. De rummen vi inte är helt på det klara med hur vi vill ha det är i hallen och extra rummet. Men det faller nog på plats efter hand.
 

 
 

träning o flyttpackande

Helg igen och igår inledde jag lördagen med ett cx-works pass. Sjukt jobbigt, men bra! Det kommer tränas fler gånger :)
På eftermiddagen blev det början på flyttpackande och nedpackande av allt i bokhyllan. Sen var flyttkartongerna slut, så idag ska vi till ikea och köpa några till. Sen fortsätter flyttpackandet. Mindre än en vecka kvar tills vi får nycklarna nu. :)
 
Innan packandet började

Ung cancer

En film väl värd att se och sprida vidare.
 
 

tiden rusar iväg

Snart ny helg igen.. Vart tar dagarna vägen egentligen? Hinner inte med, varken hemma eller på jobbet.. Tiden går för fort känns det som.
 
I helgen hade vi rensing uppe på vinden och körde iväg till tippen med lite saker. Har en hel del som vi tänkt sälja också. Ska bara ta och lägga ut det till försäljning med. Om vi nu tar tag i och gör det... Har en 23" platt-tv som ska säljas, en skrivare, ett vitt fint överkast och lite annat smått.
 
I helgen blir det packande i stora mängder. Allt i bokhyllan och annat som vi inte känner att vi behöver den närmsta veckan ska packas ner. Och lite till. Just nu är vårt vardagsrum fyllt av flyttkartonger och bananlådor som är opackade. Men alla de ska fyllas och antagligen behöver vi köpa några till innan allt är nerpackat.
 
Nu blir det lite träning här hemma innan det är dags att sova.

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0