Midsommar

För andra året i rad blev det midsommarfirande i Malmö.
Inledde i år dagen med en tur till Sportlife för 10 min på cross-trainer följt av ett Zumba-pass. När det sen var dags för att ta sig hem hade himlen öppnat sig och regnet öste ner. Kom hem nästa helt genomblöt. Härligt midsommarväder!

Regnet gjorde att eftermiddagens midsommar aktiviteter med lekar i en park blev inställda/framflyttade och istället blev det lite städ hemma innan vi skulle träffas hemma hos Sofie o Tobbe vid fem istället. Därefter blev det midsommarmat med snaps och snapsvisor och därefter kubb och lagtävlingar ute på kvällen istället när vädret var fint igen. Vid halv fyra på natten (!) fick jag med mig sambon hem igen då min trötthet var extrem, dock hade John nog gärna stannat kvar nån timme till om han hade fått bestämma.
 
Kom dock inte i säng förrän ytterligare en och en halv timme senare då jag på grund av olika anledningar började hyperventilera när vi kom hem. Inte alls bra även om konsekvensen blev att en J bytte humör direkt och var extremt bra på att ta han om mig.
 
Idag är det en seg dag som än så länge har resulterat i att kolla på en film, och snart blir det till att göra hemmagjord pizza för kvällen. Har även en tanke på att möblera om i vardagsrummet så får se om vi tar tag i det idag eller om det blir imorgon.
 
Lite bilder från gårdagen
 
Jag och Mackan
 
Martina och David
John dansar bugg med Emelie

17 Juni

Denna helgen har gått i intensivt tempo. Började med att jobba dubbelt i fredags, först på jobbet och sen till åhus för att hjälpa till på Julias student. Min föredetta chefs dotter som tog studenten. Mycket roligt att göra sitt gamla vanliga jobb med att servera och fixa :).

Igår spenderade jag dagen i åhus med att städa bilen och tvätta den invändigt. Det var på tiden! Blev även en runda i åhus centrum med familjen och lite planerande inför brorsans flytt. Min älskade lillebror har ju fått lägenhet och ska flytta under sommaren. På eftermiddag blev det sen att köra tillbaks hem till Malmö och väl hemma blev det snabbt bestämt att vi skulle hem till Ia och Niklas på middag. Så var bara att byta om lite snabbt och sen bege oss till tåget till Lund där vi sen blev upphämtade och åkte ut till landet och deras nya hus! Blev en mycket trevlig kväll med god mat och en hel del rödvin. :) 

Idag är det en smått seg dag, men ska försöka få undan lite tvätt och eventuellt möblera om i vardagsrummet. Sen är det snart ny vceka igen.. Veckorna går alldeled för snabbt ibland!

fredagskväll

Är gräsänka ikväll då sambon är ute o äter o ska på bio med sina brödrar. Därför blir det en riktig Anna kväll som inleddes med sushi och nu sitter jag och tittar på Let's dance finalen med ett glas vin och lite nyttig dippa, med blomkål och morötter. Mumsigt! :)Sen blir det nog att titta på sista twilight filmen, har inte sett den än och prata om twilight-filmerna och böckerna på lunchen idag med Heli (min enda kvinnliga kollega på Malmö-kontoret för övrigt), så blev grymt sugen på att både se filmerna och läsa böckerna. Har ju sett två av filmerna men inte läst någon av böckerna. Så det lutar åt att bli nästa bokköp. :)

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0