konferens i Berlin

Ett tag sen jag bloggade igen.. tyvärr är jag ganska så dålig på att ta mig tiden till detta och till mycket annat. Är mycket man vill göra men lite som blir gjort. Tröttheten och lusten att bara slappa när man är hemma tar över.
I fredags åkte jag i alla fall till Berlin med jobbet för cash flow/break even konferens. En konferens som jag höll i tillsammans med VDn och den ansvarige för det polska kontoret. Blev en väldigt lyckad konferens med utbildning, teambuildning, diskussioner, sightseeing i berlin, fest och lite sömn. Och framförallt få träffa våra anställda i polen och hongkong. Sov allt som allt ca 9 timmar från torsdag kväll till lördag eftermiddag. Så väl hemma i lördags eftermiddag blev det inte mycket gjort. Somnade i soffan vid nio på kvällen och vid tio gick jag och la mig. En lördagskväll! Är ju aldrig i säng före halv tolv på natten annars så var verkligen trött i lördags kan man ju påstå.

I söndags var det dags för utnyttjande av J's födelsedagspresent. En söndag på spa, som började med brunch. Skönt och välbehövligt! :)

Idag var det tillbaks till jobbet för vanlig arbetsdag utan en konferens att planera. Skönt att kunna ägna sig åt det vanliga "arbetsuppgifterna" igen, även fast det är kul att planera konferens. :)

lördag

Har precis kommit hem efter att ha varit ute och gått en lång promenad/powerwalk i det fina vädret. Skönt! Imorgon är tanken att jag ska ge mig ut på årets första löptur. Har som mål att springa vårruset och blodomloppet i vår så är dags att börja komma igång med träningen tills dess, och framförallt för att komma i form igen. :)

Igår kväll var vi hos mackan och åt pizza och kollade på hockey med mackan, tobbe och doffan. Blev grabbkväll med mig på ett hörn. :) Väldigt trevligt. Ikväll blir det nog lite mello och sen en film eller nåt.. J mår inte så bra idag så får nog sysselsätta mig själv känns det som.

köpskola

I kväll har jag och J varit på köpskola hos Svensk fastighetsförmedling. Har nämligen bestämt oss för att köpa en bostadsrätt, så då kändes det som en bra start. Fick info om hur köpet går till och vad man ska tänka på, fråga om m.m. Det mesta som gällde bostadsrättsföreningar visste jag redan tack vara mitt gamla jobb. SSen var även Js chef på plats för att berätta om bolån och lite sånt. Vilket vi inte behöver tänka på då vårt bolånelöfte redan är klart och J kan ju allt det där redan och har berättat för mig. Men var en bar kväll i alla fall och nu är nästa steg att börja gå på visningar och fundera ut vad det är vi vill ha. För nu är det inte första bästa lägenhet som gäller utan en vi tycker om. :)

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0