Hemkommen från Kreta

Igår kom vi hem efter vår vecka på Kreta och därmed är första veckan på semestern över. Var otroligt varmt och skönt på Kreta och har haft en toppen vecka. Även om värmeböljan de första dagarna var lite för extrem. Till och med grekerna klagade och det pratade om att de var det varmaste temperaturerna på 50 år. Blev ju inte ens svalt på nätterna, så ac:n på rummet var guld värd. :)
 
Lägger upp lite bilder nu och sen kommer det fler imorgon, nu är det dags för att sova så man orkar upp till tvättiden imorgon.
 
Första kvällen
På Ozon, som hade helt perfekt mix sovulaki. Köttet smälte nästan i munnen. :)
 
Åkte på en sunset cruise
 
Vid poolen
En kväll med minigolf

Onsdag

 
Kvällen har bjudit på lite smått o gott.

Ringde till frisören i eftermiddags för att boka en tid nu innan semestern och fick en redan idag efter jobbet. Så nu är jag nyklippt igen! Skönt! Ska inte gå lika lång tid tills nästa gång jag klipper mig, ett halvår blev det denna gången och det märktes på topparna, shit vad slitet det var.

Efter frisörbesöket blev det hem till att laga mat, hemmagjorda köttbullar blev det idag, med schalottenlök i istället för gul lök. Blev de bästa jag gjort någonsin, även om de blev lite torra.

Sen blev det ut på en inlines tur med J. Skönt väder och fin solnedgång över Danmark så var mycket helt perfekt.

Nu sitter jag här med en kopp varm choklad från vår Tassimo maskin. Så gott och extra bra för min hals som har gjort ont de senaste två dagarna. Har haft vår Tassimo maskin i några veckor nu och den är helt toppen. Latte Macchiato är favoriten, men även de andra smakerna som man fick med när man köpte den genom buzzador är goda. Det enda jag inte har smakat är vanlig enkel espresso, men det blir snart det med. Ingen kväll bara för då kan jag inte sova sen. :)
 

Snart semester

Dagarna och veckorna bara springer iväg, och snart har vi semester. Min första "riktiga" semester. Förra sommaren jobbade jag ju bara några timmar i veckan. Vi har länge funderat på att åka iväg på semestern, men haft lite svårt för att bestämma vart vi skulle åka; Stockholm eller utomlands. Men i söndagskväll blev det äntligen av att vi bokade vår semester resa. Tog lite tid för oss att bestämma oss... Men efter lite letande bland alla sista minuten resor samt övervägning och kompromissande om när vi ska åka, så blev det tillslut en resa bokad till Kreta den 14 Juli.. Ska bli skönt att komma iväg och få lite miljöombyte. Sen blir det nog mest flyttrensande och lite småutflykter resten av vår gemensamma semester sen åker jag på läger i slutet på juli. Fukkspäckade veckor framöver känns det som. Har lovat farmor o farfar att vi ska åka o hälsa på dem i simrishamn nu i sommar med, så en tur dit ska det oxåa hinnas med.
 
Men först jobb i en o en halv vecka till.
 
Hotellet på senaste resan till Jordanien.

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0