Rutiner

Tror att en av anledningarna till varför jag inte bloggar så ofta längre är på grund av att jag inte har något att blogga om. Händer ju typ inget kul i mitt liv under veckodagarna då det mest går på rutin går upp på morgonen, går till jobbet, kommer hem, lagar mat, diskar, tittar lite på tv/ läser lite bloggar i ca två timmar och sen sover. Känns som att det är mest så i alla fall. Fast visst lite zumba träning blir det i alla fall nån kväll i veckan och sen nån promenad. Men är inte mycket annat som händer. Så tradigt liv man har. :(

Därför måste jag hitta ett sätt för att lära känna lite folk i Malmö/Lund som man kan umgås med, så att inte jag och J går varandra på nerverna hela tiden. Men frågan är hur? Hade varit skönt att ha någon/några vänner som man kunde umgås med och bara ta en fika ihop, träna eller ta en promenad eller festa med nån gång utan att pojkvännen är med. Men är lite brist på det i nuläget. Så det är projekt sommar2012 för mig.

Nu ska jag ta tag i disken, fixa med tvätten och sen blir det nog en liten promenad för att få lite luft.

utgång m.m.

Alldeles för länge sen jag skrev ett inlägg här. Har varit fullt upp med vårläger och annat de senaste två veckorna. Och fint väder så då vill man inte sitta inne mer än man måste. Vilket jag är minst 9 timmar om dagen varje veckodag. Nackdelen med kontorsjobb.. När det är strålande fint väder ute så kan man tyvärr inte njuta av det förrän efter fem på kvällen. Är inte alltid så kul. Men man njuter desto mer när man kan!

Igår blev det fest och utgång i malmö för första gången på länge. Utgång i Malmö (till nattklubb) var dessutom verkligen första gången någonsin för min del. Kasst, har bott här i mer än ett år men aldrig gått ut på den tiden! Märks det att jag aldrig är hemma på helgerna typ! Var sjukt kul både förfesten hos Dan och Hanna i deras nya lägenhet i Lomma och sedan utgången till Hipp, (fast kön in var riktigt lång). Extra kul att Sverige vann eurovision! Det var verkligen en outstanding låt i det annars ganska så balladiga fältet.

Idag har jag en ganska så bakis pojkvän så verkar inte bli mycket gjort här hemma precis. Vädret är sådär molningt emellanåt också så parkhäng blir det inte mycket av heller. Får ta tag i vår rena tvätt som ligger och väntar på att sorteras in istället, eller diskberget i köket. Roliga hushållssysslor för en söndag.  

träning

Har faktiskt äntligen kommit gång med träningen ordentligt nu. Så skönt! Därför ska jag iväg och träna mitt tredje zumba pass för denna veckan nu. :) Är desto sämre med löpningen dock, men så länge jag tränar är jag nöjd. Blir nog om jag hinner ett löppass imorgon för sen väntar blodomloppet på tisdag!

Sen blir det handboll i eftermiddag o kväll. Ska kolla på sm finalerna i handboll på malmö arena!! SÅ blir på med något orange och sen hejja på IFK! Men först träning!

lägenheten i bilder

Bilder på vår lägenhet som vi flyttar till om några månader :)
Finns även att titta på och läsa om här


Den är så fin och längtar så mycket tills vi flyttar!

VårRuset

Så har man avklarat årets första lopp, VårRuset på 32 min.. Blev en bra tid för inte ha sprungit så mycket i år. Men brukar ju springa på 28 min när det kommer till lopp. Så målet för nästa lopp som är blodomloppet om två veckor är att försöka springa på den tiden.

Idag hade jag dessutom sällskap av caroline, en av alla jag var i Kenya tillsammans med. Vilket gjorde att man hade lite lättare att motivera sig för att kämpa när man hade en som drog, eller var den som drog. :) Blir alltid lite lättare då. Nästa lopp är som sagt Blodomloppet som vi springer ihop med scouterna. :) Då blir det även picknick efteråt.

Nu är det fullt upp resten av veckan. Ska på distriktsstämma imorgon utanför Kristianstad. Så blir till att köra direkt efter jobb imorgon, så man hinner dit i tid. Sen på fredag är det bara hem efter jobbet och packa för att sen köra till Åhus. För sen blir det vandringshajk i helgen. Som sagt fullt upp!

Valborg och kontraktsskrivning

Valborg igår och kvällen spenderade vi i Lund hos några vänner och hade det allmänt trevligt. Dock inget majbål detta året heller. Synd, det är ju faktiskt det som är det viktiga med valborg om jag får bestämma.. men min sambo tycker ju inte det är lika viktigt så blev bortprioriterat detta året med. :( Men nästa år har han lovat, så då ska jag iallafall se på majbål om inget annat!
Kvällen var iallafall trevligt även om jag fick extrem huvudvärk på vägen hem (nackdelen med att festa i lund. Det tar lång tid att ta sig hem..) Den huvudvärken släppte tyvärr inte heller helt förrän i kväll. Nackdelen när jag dricker mer än två glas vin typ.. får extrem huvudvärk och migrän. Dock skulle vi iväg och skriva kontrakt i eftermiddags så var bara till att bita ihop och försöka göra det bästa av det hela ändå.

Idag har vi nämligen blivit med bostadsrätt, eller i alla fall skrivit kontrakt på den. För igår ägnade vi nämligen även eftermiddagen åt budgivning på lägenheten vi var och kollade på i fredags, vilken vi båda tyckte om väldigt mycket och även ständigt har återkommit till även efter att ha kollat på andra lägenheter. Det är liksom lägenheten som vi letade efter. Så efter några samtal fram och tillbaka igår eftermiddag accepterade tillslut säljaren vårt sista bud med överrenskommelse om tillträde i mitten på september. Och idag var vi och skrev kontrakt. Så i september flyttar vi till bostadsrätt. :)

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0