Påsk

Det är påsk och fyra och en halv dagars ledighet står på schemat, skönt! Denna våren är väldigt intensiv, med framförallt mycket att göra på jobbet. Hinner inte riktigt med just nu, vilket gör att man ligger efter nåt enormt.

Men nu är man ledig och i torsdags inledde jag påsken med ett besök hos frissan. Skönt att bli av med allt det slitna håret och känna att det tunga håret blev mycket lättare. Nu vill jag bara att det ska bli lite varmare med så att man slipper det elektriska i håret. Sedan blev det myseftermiddag med hjärtat då vi kollade på filmen Taken 2, helt okej, fast ettan var bättre.

Igår började vi långfredagen med tvättid, segt men sånt som måste göras. Därefter begav vi oss till lödde och J's föräldrar. Där blev det påskbord och spelande av ticket to ride m.m.
 
Idag inledde jag påskaftonen med ett zumba pass. Skönt att träna och göra av med lite energi. Annars blir det antagligen en väldigt lugn dag, får se om det blir något av våra planer senare med besök på Ikea eller Mobila.
 
Våriga kläder och naglar tidigare i veckan.

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0