Klämdag fredag

Idag har vi haft en riktigt slapp dag, först tvätttid mellan 10 och 13 och sen tog vi det väldigt lugnt och mest njöt av att vara hemma tillsammans igen: )
Ikväll blev jag bjuden på restaurang och bio, då jag fick det i julklapp av John. Först sushi på Hai och sen bio på Royal där vi såg hobbit, en mycket bra kväll! Fick mina julklappar av John och hans familj igår. Blev väldigt nöjd, och det bästa var nog en pulsklocka och en del fina kläder, bland annat en bondelid kofta och underkläder från Kappahl's fifty shades of Grey kollektion. :)

Annandagen

Ännu en dag som varit väldigt lugn. Blev en promenad med familjen i förmiddags och sen en runda ut till Eko i fjälkinge i eftermiddags. Och sen en snabb runda ut till Carro och lämna julklapp.
Ikväll blir det till att köra tillbaka till Malmö igen, men först ska jag se på bonde söker fru bröllop. Min zumba tränare (en av de bästa jag har haft) som blev tillsammans med Klas och flyttade från Malmö har ju gift sig, så är extra kul att kolla på bröllopet då. =)
 
 
 

Julseg

God Jul och God fortsättning!
 
Sitter hemma hos föräldrarna och börjar bli smått uttråkad. Har varit i Åhus sen den 22:a och nu börjar det blir lite långrandigt. Saknar J och vår lägenhet. Skönt att jag kör hem till Malmö imorgon. =) Nästa år får vi nog se över våra julfirande känns det som. Kändes väldigt konstigt att fira jul utan att J var med. Brukar ju annars fira allt annat tillsammans så nu får vi nog se över julfirandet med. 
 
Snart nytt år också. 2013 har verkligen varit ett mellanår skulle jag vilja påstå. Har inte hänt så mycket annorlunda utan allt har varit mest det normala. Dock lite resande, har hunnit besöka tre nya ställen (London, Barcelona och Alanya) Men London och Barcelona var med jobbet så hann inte se så mycket av de städerna, så dit måste jag åka igen! Sen har en hel del vänner fått barn, börjar bli väldigt mycket barn i vänkretsarna nu. Kul och mysigt! 
 
Året som kommer blir det dels en del 30-års fester då J och många vänner fyller 30. Sedan ska vi förhoppningsvis komma iväg till New York i vår. Har tidigare aldrig varit så sugen på NY men efter att fler och fler vänner och bekanta har varit där så är det en stad som jag numera mer än gärna vill besöka. Sydney står fortfarande högt upp på listan, men NY är lite närmre och billigare resa till. Därför så varför inte ta det som en 30-årsresa för J... om än lite senare, blir nog först runt påsk och när jag fyller år istället. Men iväg ska vi! =) 
 
En liten uppdatering. Kanske blir det någon mer under julen. :P
 

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0