helgens träning och dop

Igår fick, som ni kanske har sett, min kära sambo göra ett gäst blogginlägg. Har som sagt tappat inspirationen och motivationen så när jag gav frågan till sambon var han inte sen med att säga ja. Han visste inte vad han gav sig in på.. eller kanske lite :)
 
Denna helgen som var blev det som sagt ett besök på Emporia som nyligen öppnade. Det var fint och stort men trots storleken så var det lite för mycket folk för att jag skulle ha ork/lust att gå runt och shoppa. Var ganska så svårt att ta sig fram på vissa ställen. Så får nog bli en avvaktan på några veckor innan vi åker dit igen. Denna veckan lär det ju vara fullt med folk där alla dagar med tanke på alla som har höstlov. Men sen kanske det avtar lite. 
 
Det blev även träning i helgen *2, körde ett CxWorx pass i lördags med en av favoritledarna, och igår drog jag med mig sambon till gymmet och körde ett Indoor walking pass medan han var i gymmet. Efter att jag lyckades glatta omkull i trapphuset för en och en halv vecka sen har jag inte kunnat träna riktigt det jag har velat, men CxWorx och IW går bra. Och nu har snart min rumpa läkt så bra så att jag kan hoppa och studsa omkring utan smärtor igen. Fast inte än. Testade ett Zumba pass för en vecka sen och det var inget bra alls. Hade mer ont efteråt än vad jag hade innan jag gick dit, så innan det blir zumba eller Shbam igen ska allt ha läkt ordentligt. Idag blev det ännu ett träningspass med CxWorx så är ganska nöjd med de senaste dagarnas träning. Varannan dag styrka, varannan dag kondition. :)
 
Förra helgen var vi förresten på våra vänners dotters barndop, det var så fint och trevligt och alltid härligt att få umgås med lite vänner. Speciellt vid sådana här tillfällen. Bjöds ju självklart på massa goda kakor och en underbart god morotstårta som var så fin!
Nu blir det till att sova, imorgon väntar ytterligare en jobbdag och sen därefter direkt vidare till frissan för klippning. Hade egentligen tänkt att klippa mig för en månad sen men har inte haft tid, så nu är det verkligen dags!

En vanlig dag men en ovanlig sådan på bloggen

Vad menar jag nu undrar ni säkert? Jo för det är ju inte Anna som skriver utan hennes eminente, underbare, fantast... ja pojkvännen John då kort och gott.
 
Men varför skriver jag? Man kan väl se det lite som ett vad. Anna klaga på skrivtorka och att där inte fanns något att nämna medan jag menade på att det måste ju finnas hur mycket som helst att berätta om... Så nu sitter jag här och ska leva upp till det, bra jobbat John :-P
 
Så till verket. För det har ju faktiskt hänt saker. Anna och jag kände historiens vindslag när vi besökte nyöppnade Emporia utanför Malmö. Får säga att jag förstår byggarna slitit och kämpat med det för vi blev riktigt imponerade av storleken, utformningen och urvalet av butiker. Så jag rekommenderar starkt ett besök om inte annat för detta. Men som alltid när något nytt kommer till stan kryllade det av folk och ett tag var det riktigt trångt och sådär bökigt det kan bli. Och då ska ni tänka på att jag är den där typiske killen som tycker det är kul de första 15 minuter för att sedan stå ut ytterligare 15 minuter om han får stanna till på Teknikmagasinet och Claes Ohlsson för att sedan vara en riktig plåga att dra runt med. Så en eloge till min älsklings tålamod.
 
För att fortsätta på dagen och för att klara av det tidigare nämnda "vadet" skulle jag kunna skriva spaltmeter om den rafflande uppgörelsen i Allsvenskan och hur huvudrivalen till Malmö FF överraskande förlorade idag och... Men nä det tänker jag inte göra. Dels skulle jag tråka ut de 95% av er som inte bryr er ett skvatt plus så skulle det kännas särskilt representativt för Annas blogg (Ni resterande 5% som dock gillar fotboll och tycker bloggar, mode och sånt är trams är alltid välkomna... å andra sidan lär ni aldrig läsa detta, argh).
 
I övrigt får jag ge Anna delvis rätt, det har faktiskt varit en ganska lugn dag. Vi var dock och åt lunch på en vegetarisk restaurang i Malmö. Kan det verkligen va nåt tänkte jag som den enkelriktade kille jag är men ack så fel jag hade. Riktigt god mat och stor blandning. Så kan varmt rekommendera det, i synnerhet om ni är vegeterianer och generellt om ni vill pröva något annorlunda. Vegegården hette stället.
 
I övrigt sitter jag och Anna nu och tittar på någon mysig weekend vi kunde göra till jul tillsammans. Göteborg har valet fallit på men att hitta ett schysst hotell var svårare. Vi tänkte oss något sådär lagom lyxigt där man kan ha det lite romantiskt och samtidigt nära till stan. Några tips från någon kanske?
 
Nej nu ska jag göra er lidelse kort och faktiskt hoppa vidare till filmen på tv (som dock verkar sluta lagom tills jag tänkte bli klar här, typiskt). Kanske återkommer jag här en annan dag, men om inte annat så känner jag att jag iaf lyckats överbevisa Anna att det visst fanns saker att skriva om... och att jag själv lyckats komponera ihop mitt första blogginlägg någonsin. Sa jag inte något om historiens vindslag innan? ;-)
 
Må väl alla!
 
 

Pantene Pro-V

Har den senaste tiden fått testa ett nytt märke på hårvårdsprodukter via Buzzador.
Har provat schampo, balsam, inpackning och värmeskydd från Pantene Pro-V och kan bara säga att jag är mycket nöjd, alla produkter luktar riktigt gott och alldeles lagom. Vissa märken kan ju lukta gott men lite för mycket, men detta var helt perfekt i doft. :) Håret blir dessutom väldigt lent efteråt och är det håller i sig, även två dagar efter håret har tvättats så är det fortfarande lent. Så jag är positiv och lär definitivt köpa det nu när det kommit ut i affärerna med.
 

lördag och shopping

Äntligen helg igen.. Tyvärr går dem lite snabbt dock. Tre dagars helger hade varit fint att ha emellanåt så man hade hunnit med allt man vill hinna med under helgerna.
Idag började jag iallafall dagen med ett CX-worx pass, och sen blev det även 10 minuter på crosstrainern efteråt. Perfekt lördagsträning och start på helgen.
 
Efter lunch tog vi oss iväg till Mobila för shopping, vilket det blev för både mig och J. Köpte en hel del nya kläder och framförallt ny vinterjacka.. Min gamla har jag haft sen 2007 (minst) så kände att det var dags för en ny. Bild kommer på jackan och allt annat senare. Letade även doppresent till våra vänners dotter som döps om några helger, men hittade inget denna gången så får leta vidare. Är smått svårt att veta vad man ska köpa, så blev mest en inspirationsrunda idag. Har nån tips tas dem tacksamt emot! :)
 
Här i nedan påsar finns alla mina köp idag.
 
 
Nu ska jag ställa mig i köket och laga lasagne. När sambon bestämmer lördagsmiddag blir det alltid pasta av nån anledning.
Måste bara lägga in en bild som jag tog på jobbet tidigare i veckan när det var soligt väder ute. Har glasskrivbord vilket gör att himlen speglar sig i skrivbordet när solen lyser och har rätt läge.. Ganska fin bild enligt mig.
 
 

1:a oktober

Vår flytt har tagit all tid som man har över känns det som samt en förkylning med noll röst på det vilket gjorde att förra veckan innebar mest komma på plats i lägenheten, tömma ur och städa klart den gamla och sen sova och vila.. Mindre kul vecka. Men nu har vi äntligen lämnat vår gamla lägenhet och har bara vår nya att ägna oss åt. Skönt och kul. Var på ikea igår och gick inspirationsrunda. Fick lite nya ideer om hur vi ska möblera och få allt på rätt plats.. Just nu har vissa möbler bara fått en tillfällig plats fram till vi hittar en bättre, och med lite nya tankar så ska vi nog få en bra ordning här. :) Blir test-omöblering senare i veckan för att se om våra tankar blir bra.

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0