helgens träning och dop

Igår fick, som ni kanske har sett, min kära sambo göra ett gäst blogginlägg. Har som sagt tappat inspirationen och motivationen så när jag gav frågan till sambon var han inte sen med att säga ja. Han visste inte vad han gav sig in på.. eller kanske lite :)
 
Denna helgen som var blev det som sagt ett besök på Emporia som nyligen öppnade. Det var fint och stort men trots storleken så var det lite för mycket folk för att jag skulle ha ork/lust att gå runt och shoppa. Var ganska så svårt att ta sig fram på vissa ställen. Så får nog bli en avvaktan på några veckor innan vi åker dit igen. Denna veckan lär det ju vara fullt med folk där alla dagar med tanke på alla som har höstlov. Men sen kanske det avtar lite. 
 
Det blev även träning i helgen *2, körde ett CxWorx pass i lördags med en av favoritledarna, och igår drog jag med mig sambon till gymmet och körde ett Indoor walking pass medan han var i gymmet. Efter att jag lyckades glatta omkull i trapphuset för en och en halv vecka sen har jag inte kunnat träna riktigt det jag har velat, men CxWorx och IW går bra. Och nu har snart min rumpa läkt så bra så att jag kan hoppa och studsa omkring utan smärtor igen. Fast inte än. Testade ett Zumba pass för en vecka sen och det var inget bra alls. Hade mer ont efteråt än vad jag hade innan jag gick dit, så innan det blir zumba eller Shbam igen ska allt ha läkt ordentligt. Idag blev det ännu ett träningspass med CxWorx så är ganska nöjd med de senaste dagarnas träning. Varannan dag styrka, varannan dag kondition. :)
 
Förra helgen var vi förresten på våra vänners dotters barndop, det var så fint och trevligt och alltid härligt att få umgås med lite vänner. Speciellt vid sådana här tillfällen. Bjöds ju självklart på massa goda kakor och en underbart god morotstårta som var så fin!
Nu blir det till att sova, imorgon väntar ytterligare en jobbdag och sen därefter direkt vidare till frissan för klippning. Hade egentligen tänkt att klippa mig för en månad sen men har inte haft tid, så nu är det verkligen dags!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0