Resor i planeringen

För några månader sen fick jag och J för oss att vi ska ta tag i vår London resa som vi har pratat om att göra ett tag nu. Sagt och gjort. Kollade upp när det skulle passa med en weekend i London och landade i långhelgerna under maj månad som i slutändan blev valborg/första maj helgen som passade bäst. Och förra helgen bokades flygbiljetterna och i veckan bokade jag hotellet. Ska bli sjukt kul att komma till London igen och denna gången få turista och shoppa lite. Första och enda gången jag var i London för snart två år sen var jag där med jobbet under en dag för att hälsa på vårt nya kontor och möta upp vår bokförare och revisor.  Så såg inte allt för mycket förutom när vi var ute under lunchen och till och från flygplatsen. Älskade dock staden då så att få lite mer tid i London ska bli underbart. Jag är verkligen en storstadsmänniska när det kommer till att bli kär i en stad. Njöt till 100% av vår semester i New York i somras och vill gärna åka tid igen snart då jag inte alls känner mig klar med den staden. Älskade även Amsterdam när jag bodde i Nederländerna och alla andra stora städer jag har besök, som jag gärna åker tillbaka till. Kan verkligen njuta av storstadspulsen  och insupa den härliga med större städer. Tycker även förvisso om Malmö som är en lagom stor stad att bo i när det kommer till att ta sig runt och hyfsat nära till allt. Men en storstad ger en verkligen ett annat perspektiv och stämning. Igår började vi även planera sommaren då jag och J gärna vill ta oss iväg på en solsemester i sommar. Fick igår under vår aw med Malin och Joel även med oss dem i våra idéer, så nu ska det letas flyg och boende från alla håll för att förhoppningsvis komma fram till något bra innan påsk som vi satte som deadline. :) Just nu är vi inne på Italien så får se om vi hittar något bra. 

En energiboost helg

Är det dags att börja blogga igen eller? Vi får se, men behovet av att skriva av sig finns alltid så tänkte ge det ett försök :)

Denna helgen har varit en riktig energiboost. :) 

I fredags blev det hem efter jobbet för att laga mat och städa lite innan Tina och Nicke kom på besök. Blev sen en lång kväll med god mat, massa skratt och samtal om allt från de första mobiltelefonerna till trafikolyckor och kriget i Ukraina. Lagade en fantastisk god svamprisotto med vitlöksstekt kyckling, som gick hem hos alla. :) Efter fem timmar med konstant prat och ett antal glas vin var klockan över tolv vi var ganska så trötta allihopa. 

Igår blev det till att se på damernas 3 mil i VM och sedan ut en sväng på stan i det härliga vädret. Var verkligen härligt vår väder i Malmö igår. Köpte lite böcker på bokrean och åt en sen lunch. 
På kvällen kom Malin och Joel över för vin- och spelkväll. Hade ännu en trevlig kväll med fina vänner. 
Om några veckor är även Malin Malmöbo så då ska vi förhoppningsvis få ordning på vår träning igen. Vilken för min del nästan är obefintlig just nu. Sen nyår har jag tränat ungefär ett ShBam och några styrkepass. Kasst! 

Nu är det dags att ta oss ut för att få lite inspiration till vårt vardagsrum som vi ska göra om lite. Ny soffa är redan beställd så nu åtta vi hitta ny matta m.m. 


SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0