En energiboost helg

Är det dags att börja blogga igen eller? Vi får se, men behovet av att skriva av sig finns alltid så tänkte ge det ett försök :)

Denna helgen har varit en riktig energiboost. :) 

I fredags blev det hem efter jobbet för att laga mat och städa lite innan Tina och Nicke kom på besök. Blev sen en lång kväll med god mat, massa skratt och samtal om allt från de första mobiltelefonerna till trafikolyckor och kriget i Ukraina. Lagade en fantastisk god svamprisotto med vitlöksstekt kyckling, som gick hem hos alla. :) Efter fem timmar med konstant prat och ett antal glas vin var klockan över tolv vi var ganska så trötta allihopa. 

Igår blev det till att se på damernas 3 mil i VM och sedan ut en sväng på stan i det härliga vädret. Var verkligen härligt vår väder i Malmö igår. Köpte lite böcker på bokrean och åt en sen lunch. 
På kvällen kom Malin och Joel över för vin- och spelkväll. Hade ännu en trevlig kväll med fina vänner. 
Om några veckor är även Malin Malmöbo så då ska vi förhoppningsvis få ordning på vår träning igen. Vilken för min del nästan är obefintlig just nu. Sen nyår har jag tränat ungefär ett ShBam och några styrkepass. Kasst! 

Nu är det dags att ta oss ut för att få lite inspiration till vårt vardagsrum som vi ska göra om lite. Ny soffa är redan beställd så nu åtta vi hitta ny matta m.m. 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0