helt underbar

Nu blir det en sådan klyscha som alla de flesta nån gång skriver.. men idag har jag världens bästa och underbaraste pojkvän. Efter gårdagens mindre braiga dag och lite annat så fick jag igår veta att han hade en överraskning till mig som jag skulle få idag.. Gissa om jag har gått och funderat på vad denna överraskning skulle vara. Var riktigt svårt att komma på vad han kunde ha kommit på. Sen var han dessutom så ful så när jag fråga om överraskningen innan ikväll så sa han att han väntar med den till imorgon istället för han var så trött.. inte okej.. Men inte så mycket att göra åt liksom.
Dock låg det en kartong i soffan efter maten, som jag höll på att slänga på golvet när J sa att det var till mig.. Och inuti låg Sex and the City boxen. Har velat ha den i flera år men har inte tagit tag och köpt den, och så gjorde J det till mig för han tyckte jag behövde muntras upp. Fick glädjetårar av hur söt och underbar min pojkvän är. =)
söndag..

Söndagar är inga bra dagar. Iallafall inte när man får en "längtan tillbaka till gamla dagar i Kalmar" dipp. Saknar ibland, speciellt idag, den staden och framförallt tiden med ens fantastiska vänner där något enormt. Varför kan inte få ha allt på samma plats, ens pojkvän, favoritvänner och jobb. Är mycket som tyvärr ska falla på plats när man flyttar och vänner är något som är en viktig del men inte alltid lika lätt att få. Det är hyfsat lätt när man pluggar och hamnar ihop med folk på olika sätt som gör att man hitta gemensamma nämnare. Men när man jobbar och inte har den naturliga vägen att träffa folk i samma ålder som en själv så är det en lite mer utmaning. Visst har ju mina intressen som jag ska försöka komma igång med igen, träning, sång och kanske även hitta en scoutkår i Malmö, coh som kan hjälpa med detaljen vänner. Fast det svåra är att veta var man ska träna, var och i vilken kär man ska sjunga och vilken scoutkår man ska gå med i. Och sen är det svåra att ta sig i väg den där första gången själv och komma igång...

Nä, är ingen bra dag idag.. även om man försöker tänka postivt så är det svårt idag.

WSJ

Dags för en ordentlig uppdatering här nu. Så varför inte passa på när jag är själv hemma och bara slöar framför tvn. :)

Så här mer än två veckor efter lägret så är det väl dags för att sammanfatta det lite, vet dock inte hur. Känns som att ju längre tidsperspektiv man får på det desto svårare blir det, och då var det svårt redan när jag kom hem. Under ett långt läger där man jobbar från att man går upp tills man går och lägger sig (vissa dagar var det så iaf) så blir det lite mycket. Men kul var det och definitivt något jag inte ångrar att jag var med på. Trots alla turer fram och tillbaka när det var lite omotiverande och stressigt för knappt ett år sen. Men allt gick strålande bra och till och med bättre och över förväntan än vad vissa (lägerledningen och logistik bl.a.) någonsin hade trott. Så allt slit och alla långa dagar och jobb till långt in på natten lönade sig helt klart. Camp-in-Camp var ett vinnande koncept helt enkelt. Med nästintill bara positiv feedback från deltagarna och det är det man vill ha. Men det hade ju aldrig gått utan vårt underbara planning team, mycket välplanerad och strukturerad planering är det som gäller. =) Och att man har kul ihop!

Dags för invigning bara 40 000 i publiken

Culture festival day event, 48000+ i publiken!

Camp-in-camp deltagare på väg ut

CiC Planning team har glassfirande i Åhus

Middag på irländska restaurangen

En trött Rasmus

Avslutning

Jag på avslutningen

Daniel o Nettan på IST avslutningen

Jag i matsalen

En liten uppdatering!

Länge sedan uppdatering nu, men efter att jag kom hem från lägret har det mest varit fullt upp med jobb och annat. Så ingen tid eller blogglust har infinnit sig. Men ska försöka bli bättre på det... Typ snart!


Tänkte iallafall göra en sammanfattning av balsamet jag har provat de senaste veckorna;
Dove intense repair express. Ett helt okej balsam, fast kan inte påstå att det har varit så mycket bättre än andra balsam. Fick använda ganska så mycket balsam för att kunna reda ut mtt hår, förvisso har jag både slingor och solblekt hår just nu men brukar ändå inte behöva ha typ en hand full med balsam. Dessutom det är ju det som balsamet ska vara extra bra för och då förväntar man inte sig behöva använda extra mycket balsam. Så drygt har det inte varit. Ett annat minus är att håret blir lite torrt av balsamet, iallafall mer torrt än vad jag upplever av balsamen som jag använder i vanliga fall. Inte riktigt vad jag vill ha av ett balsam. Så sammanfattningsvis skulle jag i nuläget inte köpa balsamet för egen del, men kan tänka mig testa det igen om ett tag när håret har andra förutsättningar (typ ej solblek) så kanske det är bättre då.

Buzzning på gång!

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0