sömn

Efter helgens förbundsstämma som satte en mycket viktig historisk händelse i scout Sverige så är jag riktigt trött och slut. Sover aldrig superbra på hotell och att dessutom gå upp kl sju varje morgon gör inte det hela mycket bättre. Jag är verkligen en person som egentligen behöver åtta timmars sömn om nätterna men som dock sover överlag mellan sex till sju timmar under vardagarna då jag är kass på att gå och lägga mig innan tolv på natten och gå upp vid sju. Så helger utan tidiga planer är guld värda, men var brist på det i helgen. Men men snart helg igen och då ska jag sova iallafall till nio!

Nu dags för en kopp te och knäckemacka innan sömn.

torsdag

Sitter i soffan och kollar lite på bingolotto jubileet. Skönt att bara slappa efter en hyfsat bra dag, då jag hann med det mesta jag skulle göra på jobbet och kom hem en halv timme tidigare än vad jag brukar då jag hade supportmorgon imorse. Dvs jag jobbade 8:00-16:30 istället för 8:30-17:00 eller 9:30-18:00 som det kan bli ibland med. Ganska skönt att komma hem så att man är hemma kl fem istället för halv sex. Kvällen blir lite längre och alldeles lagom med extra tid för att man ska hinna med något extra. Så passade på att springa ner på lindex och köpa nytt puder, plus kolla in lite vinterkläder. Funderar på att köpa ny mössa i vinter då min gamla ändå har några år på nacken nu plus skulle behöva en lite varmare än den jag har idag. Är ju svinkallt när man cyklar hem på kvällarna, så en ny varm mössa hade inte varit fel.

Skullle egentligen haft webbkurs ikväll, men Anna som skulle haft kursen har inte ringt, så antingen har hon glömt bort det eller något annat. Lite störigt när man planerar sin kväll för att ha den fri just vid den tiden som är sagt för kursen och så blir det inte av. Lite snopet. Men, men.

Dags att packa nu för helgen.. kör till Borås imorgon med 10 scouter för att va med på förbundsstämman i helgen, som för övrigt lär bli en mycket historisk sådan. Många avgörande beslut som ska tas. Men först packa och sen jobba halvdag.

Jordanien

Så är man igång med jobbat igen efter semestern och nu tredje dagen är jag äntligen ikapp igen. Tog sin lilla tid att komma tillbaka i vardagslunket igen. 

Jordanien var helt fantastiskt, härligt och underbart. Och riktigt fint.. hade förutfattade meningar om att det skulle vara som kenya, hälften som inte fungerar och sopor och skitigt överallt.. men det var det inte. Eller visst på sina ställen så fungerade inte spolningen på toaletterna. På alla turist ställen (i Petra) stod de och delade ut papper på toaletterna och det var ganska skärpigt här och där men det var ändå inte alls som i Kenya. Så blev mycket positivt överraskad. Hotellet var riktigt fint, som på bilderna och typ sprillans nytt. Hela Tala Bay där vi bodde började byggas först 2006 och vårt hotell invigdes 2009, så var två år gammalt exakt på dagen när vi åkte hem i lördags.
Blev lite utflykter under veckan blandat med att hänga vid poolen på hotellet.

På första utflykten till Petra träffade vi dessutom två tjejer som var riktigt härliga, och som vi dessutom sedan upptäckte att vi bodde på samma hotell som så hängde lite med dem då och då, och hamnade även sen på ytterligare en utflykt ihop där vi hängde ihop. Gjorde det lite roligare och gjorde framförallt att man inte tröttande på att umgås med så konstant med endast 5 andra personer hela veckan som det funnits risk till annars.

Kommer lite mer inlägg med bilder sen men några blir det här med. 

Petra - nån som känner igen skattkammaren från Indiana Jones - och det sista korståget kanske..

Utsikt från solstolen mot hotellet.


En kryddaffär med lite annat blandat med världens härligaste ägare.

Utflykt till Wadi Rum- ännu ett verk på UNESCOs lista.

Snart på ett flyg

Om ett dygn och sju timmar sitter vi på flyget till Jordanien.. Kan inte riktigt fatta det och har framförallt inte hunnit förbereda mycket.. Är för ovanlighetens skulle ute i sista minuten! Väldigt ovanligt för att vara mig. Men blir nog bra på ena eller andra sättet, hinner nog fixa lite imorgon efter jobb om inget annat.

Ska bli skönt att komma iväg i alla fall och få njuta av värme och att ta det lugnt. :) Ska bo på ett toppen hotell också så känns ännu mer taggat då. :)


Det värsta är att vi har lite ont om pengar denna månaden då bilen var på service idag och det var inte billigt precis.. men behövdes! Och av nån konstig anledning kunde jag inte betala med kreditkortet så fick betala med visakortet istället.. Alltså drogs allt direkt istället för att kunna skjuta på det hela lite. Jobbigt när man inte har planerat så. Men det löser sig.. får väl leva på kreditkortet resten av månaden istället, om inget annat inträffar.

Men nu är det dags för mig att sova så man orkar med dagen på jobbet imorgon också. Har en del att fixa och göra klart innan jag går på semester.


SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0