lördag och shopping

Äntligen helg igen.. Tyvärr går dem lite snabbt dock. Tre dagars helger hade varit fint att ha emellanåt så man hade hunnit med allt man vill hinna med under helgerna.
Idag började jag iallafall dagen med ett CX-worx pass, och sen blev det även 10 minuter på crosstrainern efteråt. Perfekt lördagsträning och start på helgen.
 
Efter lunch tog vi oss iväg till Mobila för shopping, vilket det blev för både mig och J. Köpte en hel del nya kläder och framförallt ny vinterjacka.. Min gamla har jag haft sen 2007 (minst) så kände att det var dags för en ny. Bild kommer på jackan och allt annat senare. Letade även doppresent till våra vänners dotter som döps om några helger, men hittade inget denna gången så får leta vidare. Är smått svårt att veta vad man ska köpa, så blev mest en inspirationsrunda idag. Har nån tips tas dem tacksamt emot! :)
 
Här i nedan påsar finns alla mina köp idag.
 
 
Nu ska jag ställa mig i köket och laga lasagne. När sambon bestämmer lördagsmiddag blir det alltid pasta av nån anledning.
Måste bara lägga in en bild som jag tog på jobbet tidigare i veckan när det var soligt väder ute. Har glasskrivbord vilket gör att himlen speglar sig i skrivbordet när solen lyser och har rätt läge.. Ganska fin bild enligt mig.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0