helg med träning x2

Har haft en riktigt bra helg! Inledde helgen i fredags med att bege mig direkt från jobbet till Lund och hem till Emma och Micke där det vankades knytis med Emma, Micke, Malin och Lisa (och Maja såklart som mest bara var söt!) Blev en mycket trevlig kväll med mat, vin, spel och massa prat och skratt. Senare på kvällen kom även älsklingen inom efter hans jobbmiddag. Blev en helt perfekt fredagskväll som dessutom inte blev allt för sen.

I lördags började jag dagen med min vanliga tradition, träning, CxWorx och en stund på löpbandet efteråt. Perfekt start på en lördag. :) Blev sedan en väldigt seg eftermiddag fram tills J kom med förslag om en promenad. Blev en lång promenad ner till havet och ribban. Så fint med snö, is och solsken, men glömde både kamera och mobilen hemma. Efter promenaden blev det en tur till Maxi för att fylla upp kylen inför veckan och handla middagsmat. Efter middagen kollade vi på filmen Neverland. En väldigt seg film, fast den hade sina höjdpunkter emellanåt.

I söndags körde jag till Lund för att träna gym på Actic ihop med tjejerna. Malin körde smått mördarpass med mig medans Emma och Lisa tog det lite lugnare (eller mer normalt). Och idag känns det i bröst/arm och axlarna. Tack Malin för träningsvärken! :) På söndag väntar nästa pass då det blir träning ihop med tjejerna igen. Beach 2013 here we come! :)
Väl hemma igen blev det en stund relax innan vi begav oss till svärföräldrarna för middag. Skönt att slippa laga mat emellanåt och bli serverad istället. =)

Idag blev det jobb som vanligt med förberedande för lönekörningen på onsdag.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0