fullt upp som vanligt på helgen

Som vanligt är det fullt upp under helgen. Igår blev det träning, först CxWorx (Core) och sen löpband i 20 min. Idag har jag som vanligt träningsvärk i magen av situpsen o plankan. Och imorgon är jag inbokad på ett CxWorx pass igen med indoor walking före. Hoppas på att magen orkar bara! :)

Efter träning och lunch tog vi oss ut till Mobilia för att lämna tillbaka några julklappar då vi fick två mortlar och max har nytta och plats för en i nuläget. Tog även en sväng i lite andra affärer och kollade, men inga större köp förutom ny kalender och lite ljus.
Till middag blev det hemmagjord lasagne som även denna gången blev riktigt god. Orkar inte göra béchamelsås så brukar istället köpa färdig mild ostsås som jag har över. Den är perfekt! =)
Sen ägnade jag kvällen åt att leta hotell i sthlm till vår weekend som vi tänkte ta i samband med vår 3-årsdag. Efter att typ ha kollat på samtliga hotell på hotels.com och lagt ut en fråga på facebook så föll valet på ett scandic hotell som var ett av alla förslag jag fick. Och idag bokade vi tågresorna, med lite sj-scoutrabatt så blev det väldigt billigt! Så nu ser vi framemot vår weekend om ca en månad. =)

Idag har vi varit en runda till Lödde och svärföräldrarna, passade även på att byta en av våra julklappar - ett surround system som tyvärr var hade av ett jobbigt högfrekvent ljud i bakgrunden. Så blev till att byta till ett annat. Nu återstår det att packa upp och testa och hoppas på att vi blir nöjda.

Nu är det dags för sängen så att man orkar upp till jobbet imorgon.
 
Bild från nyår på oss glada tjejer


Kommentarer
Hanna Karlsson

Jag gör alltid hemgjord bechamelsås till lasagne. Kanske skulle testa med ostsås för variationens skull...

Svar: Duktigt! Ja testa det. det funkar riktigt bra, speciellt om man som jag har en sambo som inte tycker om bechamelsås.:)
Anna

2013-01-07 @ 07:51:32
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0