2012 fortsättning

Fortsättning av sammanfattning av 2012.
 
Maj inleddes med att vi var och skrev kontrakt på lägenheten. :) Spang även två lopp, Vårruset med Carro och Blodomloppet med scouterna. Där det första gick bättre än det andra. Var även iväg på vandringshajk med vårt utmanargäng. Vandrade från Simrishamn till Brösarp. En vandring med fantastiska vyer men med möra fötter, knän och höfter redan efter första dagen så andra dagen var mest plågor och inte lika mycket njutning. Började även träna fler och fler pass och hittade snabbt mina favoritpass och favoritledare. IFK Kristanstad gick även vidare till SM final i handboll så åkte till Malmö Arena för att kolla på handbollsfinalerna. Kul med den orangea stämningen som genomsyrade hela arenan!
Åkte sen på vårläger på Kulla som vanligt under Kristi Himmelfärds helgen, Det var en varierad helg men ändå ganska så bra. Helgen efter blev det utgång för första gången på flera månader när Dan och Hanna hade inflyttningsfest i Lomma med sedan utgång på Hipp. Mycket rolig kväll!
 
Vandringshajk på österlen
 
Fick en fin överraskning när jag kom hem en dag


Juni kom och passerade ganska smärtfritt. Forsatte träna, jobbade och försökte njuta av sommarvädret när det väl var framme. Var i Åhus på student hos Julia, min gamla kollega och dotter till min gamla arbetsgivare. Dagen efter åkte vi ut till Niklas och Ia och deras hus. Blev en trevlig kväll med fina vänner. Midsommar firade vi hos Sofie och Tobbe vilket efter en regnig eftermiddag blev en lång kväll med lekar i sommarkvällen istället.
Planerade och hade en dag med Alice där vi handlade och fixade till sommarens läger där vi var ansvariga för en programdel. Blev en väldigt effektivdag därvi fick allt det sista på plats. Började sedan kolla på sista minuten resor för att få lite semester på annat håll och i månadsskiftet hade jag och J bestämt att vi skulle ha en vecka på Kreta i mitten på Juli.
 
I juli blev det två veckors jobb innan vi påbörjade våra semestrar. Men fram tills dess hann vi både med en runda till Åhus och några till Lödde. Sedan bar det iväg en vecka till Kreta, dock inte utan komplikationer som uppkom redan på flygplatsen. Men som tur var löste sig allt så att vi kom iväg. Hade sedan en väldigt bra vecka i värmen (det var galet varmt de första dagarna) såg mycket fint och njöt av att vara iväg med älsklingen. Väl hemma igen fortsatte vi semestern med en runda till Österlen med stopp i Kåseberga och på Glimmingehus innan vi avslutade dagen hos farmor och farfar i Simrishamn. Härlig dag med fint väder. I slutet på månaden åkte jag till Kulla för att ha lite mer än en vecka på scoutläger. Det blev en väldigt bra vecka med härliga vänner och ett väldigt bra läger helt enkelt!
 
Fina veckan på Kreta
 
 
Utflykt till Kåseberga och Glimmingehus
 
Funkinvigning på lägret


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0