semestertider

Sedan snart en vecka tillbaka har jag semester, så skönt och välbehövligt. Denna våren har varit väldigt intensiv, så de sista veckorna på jobbet har jag mest längtat efter semestern. Blev därför lite omplanering i våra semesterplaner och istället för att åka på en stadssemester som vi var inne på från början, har vi nu istället bokat en vecka i Alanya, Turkiet. Dock åker vi först om en månad, så jag har två veckors semester nu, sen jobb 2,5 vecka och sen en vecka i turkiet. Ska bli så skönt att komma iväg. Men först lite semester här hemma. Inledde semestern med några fina och varma dagar då det blev sola på balkongen, utflykt till stranden och lite fix här hemma.

Igår körde vi till Åhus och spenderade dagen med Mamma och Pappa. Var och åt braclettes på mitt gamla jobb, Disponentvillan, som numera även har pannkaksservering. Så goda pannkakor med gott tillbehör. Träffade även två av mina fd arbetskamrater som man fick sig en pratstund med. Mycket trevligt. Ibland saknar man att jobba i service- & turistbranschen. Sedan blev det en runda till stranden och därmed årets första dopp i Åhus. Var ganska mycket varmare i Lomma i söndags, men efter ett tag var det ganska skönt att doppa sig även i Åhus. Det enda som inte hanns med var glass. Så får bli minst ett till besök i Åhus i sommar för glassätande. Godaste glassen med chokladdopp.

Idag var det en ganska så grå och regn-i-luften dag, så vi tog oss ut till Ikea och Bauhaus för lite inköp. På Ikea blev det ett skoskåp, matta och två lackhyllor bland annat. Skoskåpet blev helt perfekt i hallen tillsammans med mattan. Bara ombyggnad av garderoberna som saknas sen är den tipp topp. På bauhaus köpte vi färg och målningsmaterial då vi ska måla en fondvägg i köket, vilket blir dagens projekt och lördagens. När det sedan är klart ska lackhyllorna upp på väggen och sen ska vi köpa ett barbord sen är vi nog nöjda med köket med. =) Kommer före/efterbilder när allt är klart.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0