Tillbaks i vardagen

Åh vad glad jag blir av lite kommentarer på bloggen. Det gör ju att man blir lite mer motiverad för att blogga. :)
 
Idag var det jobb som vanligt och nästan alla var tillbaks efter julledigheten nu, och det märktes för plötsligt hade jag mycket mer att göra. Men det gör inget, är mest inspirerande istället. Nu är det bokslutsfokus de närmsta månaderna, fast först bokföra klart hela decembers löpande bokföring. Ser framemot slutresultatet.
 
Ikväll blev det snabbt och enkel mat i form av pasta, pannbiffar och sås, för knappt två timmar efter jag slutat jobba hade jag bokat in mig på kvällens första träningspass av två, ändrade mig under dagen när jag såg att ett pass jag velat testa länge skulle ersätta ett annat pass. Bokade direkt in mig på Dance Fusion och det var riktigt kul, fast lite svårt. Massa koregrafi och krångliga steg. Vilket brukar ta några pass innan allt satt sig. Får se om jag kan gå på det passet igen snart! Direkt efter var det sen dags för nästa pass CxWorX. Gick bättre idag än i lördags dessutom så är mycket nöjd. :) 
 
Nu blir det snart sovtime för mig då det blir tidig uppstigning imorgon (jämfört med en vanlig arbetsdag) för att hinna lämna bilen på service innan jag ska till jobbet. Sen beroende på vädret blir det antingen en halvtimmes promenad till jobbet eller bussen. Hoppas på att kunna gå hela vägen. :)
 
 
Passar på att lägga upp några fler bilder från nyår.
 
Mindre smickrande bild fast ändå lite kul... jag, Lisa, Malin och Karro försöker läsa vad vi skriver på tvn några meter bort. :)
Fina vännerna Ia och Malin
Jag och Lisa
Min fining


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0