17 Juni

Denna helgen har gått i intensivt tempo. Började med att jobba dubbelt i fredags, först på jobbet och sen till åhus för att hjälpa till på Julias student. Min föredetta chefs dotter som tog studenten. Mycket roligt att göra sitt gamla vanliga jobb med att servera och fixa :).

Igår spenderade jag dagen i åhus med att städa bilen och tvätta den invändigt. Det var på tiden! Blev även en runda i åhus centrum med familjen och lite planerande inför brorsans flytt. Min älskade lillebror har ju fått lägenhet och ska flytta under sommaren. På eftermiddag blev det sen att köra tillbaks hem till Malmö och väl hemma blev det snabbt bestämt att vi skulle hem till Ia och Niklas på middag. Så var bara att byta om lite snabbt och sen bege oss till tåget till Lund där vi sen blev upphämtade och åkte ut till landet och deras nya hus! Blev en mycket trevlig kväll med god mat och en hel del rödvin. :) 

Idag är det en smått seg dag, men ska försöka få undan lite tvätt och eventuellt möblera om i vardagsrummet. Sen är det snart ny vceka igen.. Veckorna går alldeled för snabbt ibland!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0