lillejulafton

Sitter i min säng hemma hos föräldrarna nu och borde egentligen sova då jag ska upp om mindre än åtta timmar. Men är för ovanlighetens skull inte så trött än..
Idag har varit en dag då det varit fullt upp sen jag gick upp imorse vid kvart i sju. Hade ju halvdag på jobbet idag och dessutom morgonsupporten, så började åtta idag igen. Gjort det alla dagar denna veckan utom i onsdags. Vilket har gått förvånansvärt bra, har bara varit lite sen två av dagarna. Annars är jag ingen börja åtta noll noll person, halv nio passar mig mycket bättre av nån anledning.

Jobbade som sagt halvdag idag, och vi två som var på kontoret hade inte allt för mycket att göra. Tomt på supporten, så blev lite fakturering, betalningar och avstämningar av inbetalniningar, och sen lite kaffedrickande och uppdaterande på nyhetsfronten.

Vid tolv begav jag mig sen hem för att slå in sista julklappen, fixa med gårdagens tvätt, packa, äta lunch och diska upp vår disk. J har dessutom lyckats bli sjuk nu (antagligen jag som har smittat honom) så han var inte mycket till hjälp. Sen blev det även ner till kronprinsen för att köpa frimärken till ett brev som behövdes postas samt lämna tillbaka våra hyrfilmer innan jag kunde bege mig mot Åhus. Så min plan på att komma iväg vid två raserades lite och istället kom jag iväg vid kvart över tre. Då var det dessutom fortfarande riktigt rörigt i vårt vardagsrum så att röja upp där är vad som väntar en sen när man är hemma igen om några dagar.

Väl i Åhus har det blivit julpyntande, klä klart granen, och föräldrarna har fixat med all julmat till imorgon. Sen blev det som vanligt kollande på bingolottos uppesittarkväll. Stående inslag på lillejulafton.

Nu är det dags att sova för min del också så man orkar med heldagen imorgon som blir i Simrishamn hor farmor o farfar. Första gången jag ska besöka deras nya lägenhet sen de flyttade i mars.. Ganska dåligt att jag inte kunnat komma dit tidigare, men desto roligare att fira jul där. Även om vår tradition sedan jag föddes med att fira jul i Åhus bryts. Men nån gång ska man ändra på traditioner.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0