helg

Måste tipsa om en väldigt bra sida om man ska beställa smink och hudvårdsprodukter m.m. av mer dyrare märken. Min favorit mascara är Lancomes hypnose, men den är så dyr när man köper den i affär. Att lägga 300 kr på en sak i sminväg är för mycket för min del. Men hittade ett superbra pris på nordic feel, typ halva priset. Som hittat! :) Beställde även elisabeth arden eight hour cream. Universal krämen typ.  Var riktigt bra pris på den med.

Helgen har annars mest bestått av fixande. Igår blev det en runda till återvinningsstationen. Hade samlat på oss en massa som stått ute på balkongen i några månader. Så skönt att rensa lite. Blir nog ännu en runda senare i vår. Ska vi sen flytta så vill man inte flytta med det som inte används. Är ju lite onödigt.

Idag blev det en promenad i det fina vårvädret. Soligt fast kallt och smått blåsigt. Så blev en promenad mot stan genom slottsparken som sen avslutade på triangeln med lite shopåping till J och sen lite fika på Mcdonalds, deras Mcflurry med daim är så god. Väl hemma blev det sen städning av lägenheten, alltid lika skönt när det är gjort, men vägen dit är inte lika kul...

Imorgon blir det ytterligare lite stadsgående och shopping för min del då familjen kommer på besök på eftermiddagen, så passar på att ta en halvdag ledigt.


Kommentarer
Alexandra - mamma till Leia

Tack för tipset :D

2012-02-28 @ 20:39:42
URL: http://triquetra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaAnnas

en vardaglig blogg om vardagliga saker. :)

RSS 2.0